Meny Stäng

Vill du bli en av oss?

Här kan du anmäla intresse till våra lediga tjänster…

Vill du bli en av oss?

Här kan du anmäla intresse till våra lediga tjänster…

Här kan du läsa om lediga tjänster hos oss

Vi utvecklar vår organisation i takt med att projekten blir fler och perspektivet längre, och har just anställt en ny medarbetare för rollen som projektutvecklare och ackvisitör. Vi har valt att vara verksamma i regionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Där skapar vi under kommande år omkring 300 nya hyreslägenheter. Vi har även tilldelats projekt för ytterligare ca 250 lägenheter och kommer att fortsätta utveckla fler projekt på dessa tre marknader inom kommande år.

Lediga tjänster:

Kommersiell Förvaltare – Tjänsten är tillsatt

Verkställande Direktör

Anmäl intresse


Har du ett intresse av att delta i våra kommande utmaningar är du välkommen att kontakta mig, Michael Schwieler.

Fastighetsbolaget Nordfeldt söker sin nya VD

Nu söker vi en ny VD till den fortsatta uppbyggnaden av ett välfungerande och framgångsrikt fastighetsbolag. VD förväntas ha en djup förståelse för svensk bostads- och fastighetsmarknad för att kunna identifiera och förverkliga Nordfeldts möjligheter att expandera inom utvalda regioner.
Vi söker en person som med stort engagemang och driv fortsätter att bygga upp ett välfungerande och framgångsrikt fastighetsbolag. Det är viktigt att kunna visa på att framgångsrikt ha drivit affärer och åstadkommit resultat, särskilt meriterande inom utveckling av hyresbostäder. Vi sätter stort värde i att du har gedigen ekonomisk- och finansiell kompetens inom fastighetssektorn.

Nordfeldts utlyser tjänsten Kommersiell Förvaltare (Tillsatt)

Tjänsten som kommersiell förvaltare är nu tillsatt. Mer information kommer.

Även då vi inte söker nya medarbetare är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med intresserade personer.