Meny Stäng

Fastighetsbolaget Nordfeldt söker sin nya VD

Nordfeldt är ett långsiktigt, familjeägt fastighetsbolag som utvecklar, bygger och förvaltar hyresrätter i Stockholm-, Göteborg- och Malmöregionen. Vi vill genom våra egenutvecklade fastigheter vara med och utveckla hållbara samhällen för generationer.

Nu söker vi en ny VD till den fortsatta uppbyggnaden av ett välfungerande och framgångsrikt fastighetsbolag. VD förväntas ha en djup förståelse för svensk bostads- och fastighetsmarknad för att kunna identifiera och förverkliga Nordfeldts möjligheter att expandera inom utvalda regioner.

VDs uppdrag innefattar att aktivt driva ett strategiskt ledningsgruppsarbete och säkerställa att alla medarbetare genomför och följer upp tagna beslut i verksamheten. VD förväntas att aktivt arbeta med projektutveckling tillsammans med sitt team. Nordfeldt har i nuläget en organisation bestående av projektansvarig tillika vice VD, samt ansvariga inom områdena byggnation, förvaltning och projektutveckling. VD rapporterar till styrelsen.

Vi söker en person som med stort engagemang och driv fortsätter att bygga upp ett välfungerande och framgångsrikt fastighetsbolag. Det är viktigt att kunna visa på att framgångsrikt ha drivit affärer och åstadkommit resultat, särskilt meriterande inom utveckling av hyresbostäder. Vi sätter stort värde i att du har gedigen ekonomisk- och finansiell kompetens inom fastighetssektorn.

Personliga egenskaper

Du har ett välutvecklat affärssinne, mycket god analytisk förmåga och en stark genomförandekraft. Du har mod, erfarenhet och vilja att tillsammans med ditt team bygga ett modernt fastighetsbolag.

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper, stark integritet och upplevs förtroendeingivande inför såväl kunder som medarbetare. Du ska vara kommunikativ, entusiastisk och stöttande med ett coachande förhållningssätt.

Vår kultur präglas av erfarenhet, mod, ansvarstagande och glädje, vilket också vår nya VD ska utstråla.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

  • Relevant akademisk utbildning
  • Arbetat genom underställda chefer
  • Goda kunskap inom ledarskap och att bygga upp team och företag
  • Erfarenhet av upphandlingar och god förhandlingsvana
  • Ekonomisk- och finansiell kompetens inom fastighetssektorn

 

Goda kunskaper i svenska och engelska samt körkort är ett krav. Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang.

Vi erbjuder dig

Det pågår mycket spännande hos Nordfeldt och i ett växande bolag kommer du få arbeta både operativt och strategiskt tillsammans med övriga teamet. Vi har idag 300 lägenheter i produktion och kommer växa med målet på 1500 lägenheter fram till 2025. Inflyttning av det första projektet sker till sommaren 2020.

Vår företagskultur präglas av erfarenhet, mod, ansvar och glädje.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placering är på vårt kontor Fannys väg 5 i Nacka. Gå gärna in på vår hemsida www.nordfeldts.se och läs om våra pågående projekt.

Ansökan

Skicka din ansökan till jeanette@nordfeldts.se och skriv ”Vd Nordfeldt” i ämnesraden.

Sista ansökningsdag 2020-01-31. Vid frågor är du välkommen att kontakta Jeanette Reuterskiöld, 070-228 03 89.